Bevásárolt Pannonplast-ból az Abberley

Öt százalék fölé nőtt a Seychelles szigheteken bejegyzett Abberley Investment Ltd. tulajdonrésze a Pannonplast Rt.-ben - közölte a társaság.
Kolozsi Pál, 2006. március 21. kedd, 11:38
Fotó:

A Seychelles szigeteken bejegyzett Abberley Investment Ltd. március 22-én határidős kötések lejáratából leszállított részvények által a Pannonplast Műanyagipari Rt.-ben átlépte a befolyásszerzés 5 százalékos határát és a társaságban 229 836 darab, az alaptőke megközelítőleg 5,458 százalékát képviselő részesedéssel rendelkezik.

A társaság összesen 112 836 darab, a Pannonplast alaptőkéjének megközelítőleg 2,68 százalékát képviselő részvény felett közvetett befolyással rendelkezik, összesen 117 ezer darab, a Pannonplast alaptőkéjének megközelítőleg 2,778 százalékát képviselő részvény vonatkozásában pedig közvetlen befolyással bír. A társaság továbbá 93 500 darab, a Pannonplast alaptőkéjének megközelítőleg 2,22 százalékát képviselő részvény vonatkozásában feltételes befolyása van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK