BUX
38240

Bevezetés a tőzsde világába szeminárium

A Portfolio Trader Akadémia délutáni előadásán a profi tőzsdei oktató ízelítőt ad a tőzsde rabul ejtő világából. Megismerheti, mely tényezőkre kell fókuszálnia, hogy eredményesen lovagolja meg a tőzsdei hullámokat.

-x-, 2017. február 8. szerda, 09:00

Díjmentes szemináriumunkon megalapozzuk a tudását: beszélünk a tőzsdei piacok működéséről, a kereskedés pszichológiájáról, valamint azokról a tényezőkről, amelyek a hosszú távú nyereséget biztosíthatják. A megfelelő pénzügyi alapismeretek megléte mindenki számára alapvető fontosságú. A pénzügyi kultúra részét képezi a tőzsdei piacok ismerete is, mint megtakarításaink kamatoztatatásának egyik formája.

Regisztráció a díjmentes Tőzsdei bevezető előadásra

Támpontot adunk abban, hogy megtakarításait hogyan kell kezelni, mekkora részét célszerű tőzsdei kereskedésre csoportosítani. Megmutatjuk, hogyan kell megvédeni a kereskedési tőkét befektetéseink során.

Tematika:

Lehetséges hozamok, kockázatok, és azok személyre szabásaHol van a pénzügyi siker kulcsa?Milyen lehetőségeket rejtenek a különböző tőzsdék?

Az előadáson oktatónk az AlfaTrader kereskedési platformját használja. Kezdje el a gyakorlást, már most igényeljen demószámlát.

Regisztráció a díjmentes Tőzsdei bevezető előadásra

Időpont: 2017. február 9. 17:30

Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.