Bevörösödött Budapest

Nincs jó napja a magyar tőzsdének, délelőtt 11 óráig 1,1 százalékos veszteségig süllyett a BUX, a mutató 32 406 pontnál járt.
Szabó Zsuzsanna, 2017. március 20. hétfő, 11:07
Fotó: Reuters

A vezető részvények mind veszteségben állnak, az esést az OTP vezeti 1,7 százalékos gyengüléssel, a részvények 8379 forinton forogtak ekkor a budapesti parketten. A Mol 1,1 százalékkal esett, a részvényei 20 756 forintot értek, a Magyar Telekom 1 százalékos csökkenést követően 489 forintot ért, míg a Richter 0,4 százalékos gyengülés után 6523 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK