Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe enyhe erősödést mutatott délelőtt, majd hirtelen dél felé vette az irányt, miután Varga Mihály pénzügyminiszter újabb adóemeléseket jelentett be. Az irányadó index több mint fél százalékos gyengüléssel 19 400 pont forint fölött tartózkodott.

Az OTP-részvényt 1 százalékos mínuszban, 4894 forinton adták-vették, az Mtelekom pedig közel 3 százalékkal 351 forintig süllyedt. A bányajáradék emelése ellenére a Mol pár tized százalékos pluszban 16 825 forint körül forgott, míg a Richter hasonló mértékben 35 880 forintig emelkedett. Az Egis közel másfél százalékkal 21 600 forintig süllyedt. A Btel távközlési papír 5 százalék fölött drágul ugyanakkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!