A BUX növelte veszteségét és már másfél százalékos mínusznál jár, az esést továbbra is a 3,5 százalékot gyengülő Mol vezeti, de már az OTP is kezd becsatlakozni.

Az euró/dollár árfolyam 1,4266-ra esett a makroadatok közlését megelőző 1,4285-ről illetve a tegnap esti 1,4440-ről, vagyis a dollár erősödött. Ugyancsak erősödött a svájci frank az euróval szemben, 1,2165-ön áll a keresztárfolyam pár perccel az adatok fél hármas közlését követően.

A forint már "előre" gyengült, az euró 265,8 forinton áll. A svájci frank 218,6 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!