Bírta a gyűrődést a forint

Vegyesen alakult a forint árfolyama szerdán a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
K. Kiss Gergely, 2020. április 15. szerda, 19:53
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A dollár erősödött szerdán a devizák széles körével szemben a nemzetközi piacokon, így a forint is gyengült a dollárhoz viszonyítva. Az euróval és a svájci frankkal szemben azonban a forint némi nyereségre tett szert - írja az MTI.

A dollár jegyzése a kora reggeli 320,53 forintról este negyed nyolcra 321,26 forintra emelkedett.

Az euró és a svájci frank jegyzése csökkent, az eurót a reggeli 351,78 forint után 350,89 forinton jegyezték este, a svájci frankot pedig 333,50 forint után szintén kissé alacsonyabban, 333,19 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK