Bizakodnak a befektetők Amerikában

Lendületesen emelkednek a főbb tengerentúli tőzsdei indexek a szerdai nyitás után nem sokkal.
NAPI, 2013. május 22. szerda, 16:36
Fotó: Napi.hu

A befektetők vételi kedvét a kedvező lakáspiaci mutató mellett Ben Bernanke Fed-elnök szavai is fokozták, miután az USA monetáris politikájának első számú felelőse az idő előtti szigorítás ellen szólt szenátusi meghallgatásán.

Egyórányi kereskedést követően az indexek közel egy százalékkal emelkednek, Dow Jones ipari átlagmutatója 15 510 pont körül forgott, míg az S&P 500 index 1683, a Nasdaq pedig 3523 ponton tartózkodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK