Bizakodóbbak odaát

Az amerikai fogyasztói bizalmi index az áprilisi 97,7 pontról 102,2 pontra nőtt májusban. Ez igencsak meglepő eredmény, az index az elmúlt három havi esést után váltott növekedésbe. Az elemzők további süllyedést vártak, májusi érétket 95,6 pontra becsülték.
Csernátony Csaba, 2005. május 31. kedd, 17:14
Fotó:

A tengerentúli részvények ennek ellenére gyengültek a nyitás után, a Dow és az S&P egyaránt 0,4 százalékkal esett, míg a Nasdaq 0,1 százalékos mínuszt volt kénytelen elkönyvelni a nyitás utáni másfél órában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK