A Világgazdaság szerint a június közepe óta 88 milliárdról 70 milliárdra csökkent a nettó eszközérték, 20 százalékos tőkekivonás pedig arra utal, hogy a befektetők igencsak negatívan ítélték meg a botrányban vállalt szerepet. Ráadásul az ügy egyre inkább már csak a K&H Equitiesről, a bank brókercégéről szól. A Nemzetbiztonsági Hivatal nyomozása után kiderült több milliárd forintos bűncselekményről van szó. A károsultak 60-70 fős listáján állítólag ismert személyiségek is szerepelnek - írja Népszabadság. Az ügy egyik felelőse, a brókercég vezetője már elismerte a visszaéléseket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!