Fél tizenegykor a vezető index a reggeli elbizonytalanodást követően ugyanott állt, mint tegnap záráskor, 17 891 ponton. A forgalom nagyon alacsony, egyelőre nem érte el az egymilliárd forintot sem. Az OTP 20 forinttal esik, 3755 forintra, a Mol viszont feljebb kapaszkodott 0,75 százalékkal, 16 625 forintra. A Magyar Telekom részvényei negyed százalékos csökkenést követően 422 forinton járnak. Esik a Richter is, kerek 40 ezer forinton születnek kötések a részvényre, ez 295 forinttal múlja alul a tegnapi záróértéket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!