Bizonytalannak ígérkezik a forint

Kedd reggel a hazai deviza 277,03/32 forint/euró szinten állt, vagyis a hajszállal gyengébb volt a hétfő esti 276,87/277,37-es szinthez képest. A svájci frank 206,23 forintnál tartott, vagyis a magyar deviza ebben a relációban 0,22 százalékkal erősebb volt a hétfő estinél.
MTI-Eco, 2010. november 16. kedd, 08:11
Fotó:

A következő napokban a forint jegyzése szűk sávban, bizonytalanul, némi leértékelődésre hajlamosan alakulhat az euróval szemben a jövő évi költségvetést érő aggodalmak miatt - írta kereskedők, elemzők véleményét idézve kedd reggel a Dow Jones hírügynökség.

A forint hétfőn 0,21 százalékkal gyengült, míg a cseh korona 0,05, a lengyel zloty pedig 0,49 százalékkal erősödött az euróval szemben.

Tavaly márciusban az euró történelmi csúcsot ért el 317,59 forinton.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK