Az európai indexek a nulla változás körül ingadoztak pénteken a kereskedés első felében, mivel az olajiparral és a bányászati ágazattal kapcsolatos pozitív érzések harcoltak a befektetők lelkében a jelzálogpiaccal kapcsolatos aggodalmakkal. A félelem, hogy az USA gazdasági növekedése lelassul, beárnyékolja a kereskedést - jelentette ki egy elemző. A londoni Footsie 0,1 százalékos emelkedésben volt a délelőtt derekán, a frankfurti CAX 0,3 százalékkal visszacsúszott, míg a párizsi CAC-40 0-án állt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!