Bizonytalanul kezdett a BÉT

Előző napi záróértéke körül ingadozott a BUX index a kereskedés elején.
NAPI, 2012. október 31. szerda, 10:16
Fotó: Napi.hu

A vezető mitató néhány perccel fél tizenegy előtt gyakorlatilag ott állt, ahol tegnap bezárt, 19 191 ponton. Az OTP húzza vissza egy picit a piacot, a baukrészvényekre az utolsó kötések 4200 forinton születtek, ez 047 százalékkal marad el a keddi záróértéktől. A Mol 18800 forint, ami 0,1 százalékos emelkedést jelent, a Magyar Telekom 399 forintra kapaszkodott vissza, egy forinttal emelkedve. A Richter hasonló mértékben csúszott feljebb, 40 650 forintra. Tovább szárnyal az E-Star, a társaság részvényei 12,6 százalékkal kerülnek többe, mint tegnap záráskor, 490 forinton születtek rájuk az utolsó kötések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK