Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A kereskedés első szakasza után a Dow Jones IA index 1 százalékot közelítő erősödést mutat, míg az S&P 500 jóval 1, a Nasdaq pedig másfél százalék fölötti mértékben emelkedett. A jelentősebb mozgást mutató papírok között a Bank of America jelentősen drágult, de a JP Morgan által felminősített Boeing árfolyama is fölfelé húzott. Az Intel viszont enyhén gyengült, részben ugyancsak egy leminősítés hatására. A nyitás után fél órával ismertetett feldolgozóipari adat ugyan a vártnál gyengébb képet mutatott, azonban továbbra is alapvetően bővülést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!