Bő kétszeres kereslet az aukción

Az Államadósság Kezelő Központ által mára 50 milliárd forintos kerettel meghirdetett 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukcióra összesen 121 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett, amelyek közül a kibocsátó csak a meghirdetett mennyiséget fogadta el.
portfolio.hu, 2011. április 19. kedd, 13:58
Fotó:

A bő kétszeres lefedettség mellett az átlaghozam 5,94 százalékos lett. Ez 9 bázisponttal magasabb a tegnapi másodpiaci 3 hónapos referenciahozamnál, és megegyezik a múlt keddi szintén 3 hónapos kibocsátás átlaghozamával.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK