A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. 2005 végéig szóló beszállítói keretszerződést kötött a nagy-britanniai székhelyű - Terex Csoport, Terex Compact Equipment divíziójához tartozó –Terex Benforddal. A szerződés értelmében az Alkatrészgyártó Kft. preferált beszállítói státuszban szállít fémszerkezeti termékeket a világ egyik vezető emelő-, építő- és földmunkagép-gyártójának. A most megkötött szerződés értelmében a Rába az említett termékek 2005 decemberéig szóló szállítására preferált beszállítói státuszt kapott. A Rába kiemelt, nyugat-európai célpiacán megvalósuló új üzlet jelentősége abban áll, hogy az eddig buszalvázakat és katonai járművek alvázkereteit gyártó győri üzem kapacitásait a Terex Benford megrendeléseivel kiegészülő sorozatgyártás teljes egészében leköti, és a következő évben biztosítja a folyamatos, nyereséges termelés lehetőségét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!