A MarketWatch tudósítása szerint hazai idő szerint fél hét körül kiürítették a Nasdaq épületét és lezárták a Times Square-t miután hatóságok egy a tőzsde előtt parkoló gyanús kisteherautóra lettek figyelmesek.

Beszámolók szerint a sötétített üvegű, rendszám nélküli teherautón egy nem létező rendvédelmi ügynökség lógója virít. A járművet a bombaszakértők jelenleg vizsgálják, további intézkedésig senkit nem engednek a tér közelébe.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!