Bonbon Hemingway: nem volt árbevétel?

Üres az "Értékesítés nettó árbevétele" rovat a Bonbon Hemingway Rt. most közzétett 2000. évi mérlegében, a mérleg szerinti eredmény rovatban pedig 97,6 millió forintos veszteség szerepel. Ez az eddigi legrosszabb eredmény a BÉT egyik legrégebbi szereplőjénél. A Budapesten mintegy 60 édességboltot működtető társaság mérlegét az április 13-i közgyűlés elfogadta.
NAPI, 2001. április 26. csütörtök, 08:14
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK