A moszkvai MDM bank - amely az utóbbi napok híresztelései szerint az ÁÉB és a Firth Lion BC-részesedését vette át - közleményt juttatott el a Borsodchem közgyűlésén részt vevő újságírókhoz, amelyben jelezte, hogy a közgyűlés előtt megtagadták a 8,15 százalékos BC-pakettel rendelkező MDM regisztrálását. A CE Oillal együtt összesen 24,25 százaléknyi, vélhetően a Milfordot támogató részvény regisztrálása maradt el.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!