Kovács F. László igazgatósági tagsági megbízása április 21-vel lemondás következtében megszűnt - közölte a BorsodChem Rt. A cég igazgatósága a lemondással egyidejűleg közös megegyezéssel megszüntette Kovács F. László vezérigazgatói munkaviszonyát és a német állampolgárságú Kay Gugler it-tagot kérte fel a vezérigazgatói feladatok ellátására. (Gugler vezérigazgatói munkaszerződése a munkavállalási engedélyének megadásával lép hatályba.) Kovács F. László a jövőben tanácsadóként segíti a BorsodChem Rt. működését. Az igazgatóság a társaság jövőbeni stratégiájának hatékony végrehajtása érdekében a cég vezetési struktúrájának átalakítását határozta el. Ennek megfelelően a jövőben ezt a feladatot egy új, négytagú "Executive Management Testület" irányítja, amelynek első tagjai: Kay Gugler, Purzsa Tamás, Illéssy János és Varga Béla - áll a BC közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!