A BC menedzsmentje közzétette a november végi rendkívüli közgyűlés tervezett napirendi pontjait. A legérdekesebbnek az árfolyamkarbantartás és a munkavállalói részvényprogram fedezetének megteremtésére életre hívott sajátrészvény vásárlási program ígérkezik. A tervek szerint az igazgatóság az elkövetkező 18 hónapban tőzsdei forgalom keretében 2000 és 2800 forint között vásárolhat részvényeket az alaptőke 10 százalékáig.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!