A BUX 10 óra körül 19 288 ponton állt, ami 0,7 százalékkal alacsonyabb szint, mint a tegnapi záróérték. Az esést az OTP vezeti 1,7 százalékos mínusszal, a bank papírjai 4770 forinton forognak. A Magyar Telekom 0,6 százalékkal ér kevesebbet a tegnapi záróértéknél, a papírokért 328 forintot adtak. A Mol 0,2 százalékos erősödéssel 17 015 forinton járt.

A Richter 0,5 százalékkal volt olcsóbb 10 óra körül, mint a tegnapi záráskor, a részvényekért 3680 forintot adtak. A kisebbik gyógyszeripari cég, az Egis, a kezdeti enyhe drágulás után 0,5 százalékos mínuszba esett, a papírok 10 óra körül 22 090 forinton forgtak.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!