A vártnál is jobban, 2,2 százalékkal estek a lakáseladások októberben az Egyesült Államokban – tette közzé kedden a National Association of Realtors. Ez tavalyhoz képest 25,9 százalékos zuhanást jelent.

A Reuters által megkérdezett elemzők 4,49 millió lakáseladást vártak októberre, ehelyett azonban 4,43 millió lakás cserélt gazdát a szeptemberi 4,53 millió után.

A Dow Jones industrial average 1,21 százalékot, a Standrd & Poor's 500 1,34 százalékot, a Nasdaq Composite pedig 1,27 százalékot zuhant a keddi nyitást követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!