Bővül a Mol északi-tengeri portfóliója

Bővül a Mol északi-tengeri portfóliója, miután a cég sikeresen pályázott az Egyesült Királyság 28. kutatásilicensz-kiírásán - jelentette be az olajtársaság szerdán a BÉT honlapján.
MTI-Eco, 2014. november 12. szerda, 19:12

A társaság tájékoztatása szerint négy operátori licenszet ajánlottak fel számára. Az új blokkok az Északi-tenger középső, Egyesült Királysághoz tartozó részén - annak kontinentális talapzatán - helyezkednek el. A felajánlott licenszekhez kutatófúrási kötelezettség nem tartozik, amennyiben azonban a kezdeti fázis időszakának végéig nem történik fúrás, a licensz automatikusan lejár.

A folyamat a felajánlott licenszeknek a Mol-csoport, illetve partnere által történő hivatalos elfogadásával zárul, amire az Egyesült Királyság Energia- és Klímaügyi Minisztériumával (DECC) történő egyeztetést követően kerülhet sor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tever kneif, 2014.11.13 12:10

A MOL ELŐRELÁTÁSÁT mutatják a mostani akvizicioi.

Jőnnen még jobb idők is a kitermeléshez, lesz honnan.

Bővül a Mol északi-tengeri portfóliója.

Az új blokkok az Északi-tenger középső, Egyesült Királysághoz tartozó részén - annak kontinentális talapzatán - helyezkednek el. A felajánlott licenszekhez kutatófúrási kötelezettség nem tartozik.

A MOL MÁR RENDELKEZIK ITT 6 tengeri kutatási-termelési licencel

- Bővít a Mol az Északi-tengeren
2014. június 30., hétfő 10:03
A Mol Nyrt. adásvételi szerződést kötött a Premier Oil UK Limited céggel 6 tengeri kutatási-termelési licenc részesedésének megvételéről, a területek az Északi-tenger középső részén találhatók.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html