Bővülő nyereség a Kulcs-Softnál

A Kulcs-Soft 411,5 millió forintos árbevételén 44,4 millió forintos nyereséget könyvelhetett el az első félév során, amely csaknem 57 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét - derül ki a társaság BÉT honlapján közzétett jelentéséből.
Józsa Bernát, 2010. augusztus 30. hétfő, 19:18
Fotó:

Az árbevétel terén az ügyviteli szoftverek lokalizált változatának külföldi online vásárlást lehetővé tevő oldalak beindítása folytán nagymértékben, közel 27 százalékkal 912 ezer forintra bővült az exportbevétel éves összehasonlításban, ám ez még mindig eltörpül a 410,5 millió forintos belföldi forgalomhoz képest.

A költségoldalon jelentős, év/év alapon 210 százalékos növekedés volt tapasztalható a személyi jellegű ráfordítások terén, amit a társaság létszámnövekedés mellett a megnövekedett feladatokhoz mért béremeléssel indokol.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK