Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Röviddel háromnegyed öt előtt a bankközi devizapiacon 1,26 dollárra gyengült a font, ilyen alacsonyan utoljára 2017 közepén jegyezték. Az euróval szemben 90,47 pennyre süllyedt a brit fizetőeszköz árfolyama, legutóbb szeptember 5-én volt ilyen gyenge.

Ugyanekkor a londoni börze irányadó FTSE100 indexe napon belüli mélypontra, 6750 pontra süllyedt, ami 0,44 százalékos gyengülés a pénteki záróértékéhez képest. Hétfőn eddig a napon belüli csúcsa 6817 pont volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!