Brit részvények helyett vegyünk amerikaiakat

A J.P. Morgan modellportfóliójában semlegesről felülsúlyozásra módosította az egyesült államokbeli részvényekre vonatkozó ajánlását, miközben a brit papírok minősítését túlsúlyozásról alulsúlyozásra változtatta meg.
NAPI Online, 2003. január 6. hétfő, 14:26
Fotó:

A cég elemzői amiatt fordultak el a szigetország cégeinek részvényeitől, mert szerintük megnövekedett a brit gazdaság "kemény földetérésének" veszélye, miközben a jelek szerint az amerikai gazdaság puhán landolt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK