Brüsszel vizsgálja a Lex Molt

Megkezdte az Európai Bizottság a Lex Mol néven ismert törvény tanulmányozását a hétfői parlamenti jóváhagyás után, mondta az MTI-nek a brüsszeli testület illetékes szóvivője.
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 12:04
Fotó:

Emlékeztetett arra, hogy a belső piaci ügyekért felelős biztos múlt héten levelet írt az ügyben Kóka János gazdasági és közlekedési miniszternek, amelyben bizonyos aggodalmának adott hangot a törvény uniós joggal való összhangját érintő híresztelések miatt. A Lex Mollal az államnak ezentúl lehetősége lesz jogi eszközökkel szűkíteni azon társaságok mozgásterét, amelyek magyar energetikai és vízellátó céget akarnak felvásárolni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK