Tízezer pont alatt is megfordult pénteken a DJIA, a mutató 9989 ponton is megfordult. Szűk három órával a nyitás után valamivel jobb volt a helyzet, 2,3 százalékos veszteséggel 10 019 pontnál járt az index, miközben a Nasdaq Composite 2,1, az S&P-500 pedig 2,2 százalékos mínusznál tartott.

Nem csak a részvények, az euró is esik, a dollárhoz viszonyított keresztárfolyam az 1,2-es szintet átszakítva 1,197-re hullott, majd 1,199-re korrigált.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!