Buda-Cash-ügy: Exrendőr lett az új felszámoló

A héten új felszámolót nevezett ki a Buda-Cash Brókerház Zrt. felszámolását folytató Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.
Napi.hu, 2015. április 17. péntek, 16:31
Fotó: Napi.hu

Réti László volt rendőrkapitányt és a Zuglói Városgazdálkodási Zrt. volt cégvezetőjét április 8-tól jegyezték be a cégbíróságon, a sok kritikát kapottt Krajcsó Árpád helyett ezentúl ő foglalkozik a Buda-Cash felszámolásával.

Az új felszámoló a pénzügyi szolgáltatások területén nem mondható tapasztalatlannak, hiszen ugyancsak ő a Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet felszámolója is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mettor, 2015.04.19 09:12

Azért pénzt is látunk valamikor?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html