Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Iránykereséssel indulhat a kereskedés a magyar piacon. A nap folyamán a nemzetközi hangulat által vezérelt kereskedés várható, az előző napokhoz hasonlóan alacsony forgalom mellett" - vélekedett a csütörtöki kilátásokról Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője.

"Enyhe pozitív irányba indulhat a kereskedés a BÉT-en. A vezető részvényekről megjegyezte, az OTP elrugaszkodhat a 13 000 forintnál található támaszáról. A Molnál jelentős tér nyílt meg a további erősödésre, miután a részvény árfolyama szerdán nagy forgalom mellett áttörte a 3370 forintos ellenállást. A Telekom "letörheti" a 456 forintnál húzódó támaszát, ennek hatására pedig az elemző szerint a részvény piacán komolyabb esés indulhat. A Richter jelentős ellenállási szintekhez ér lassan, ugyanakkor a papírban már érik egy korrekció" - ismertette várakozását Bosnyák Zsolt, az Equilor Befektetési Zrt. részvény elemzője.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 317,95 pontos, 0,74 százalékos emelkedéssel, 43 563,38 ponton zárt szerdán, ami új történelmi csúcs. A részvénypiac forgalma 13 milliárd forint volt. A Mol 70 forinttal, 2,07 százalékkal 3450 forintra erősödött, 3,9 milliárd forintos forgalomban, amivel megdöntötte március 19-én felállított éves maximumát. Az OTP-részvények ára 10 forinttal, 0,08 százalékkal 12 970 forintra csökkent, forgalmuk 5 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama 6 forinttal, 1,30 százalékkal 456 forintra esett, forgalma 485,9 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 50 forinttal, 0,86 százalékkal 5895 forintra nőtt, forgalmuk 2 milliárd forintot ért el.

Az európai indexek enyhe erősödését várták reggelt az elemzők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!