Lapos maradt a görbe Budapesten

Kevés izgalmat hozott a hét első napja a Budapesti Értéktőzsdén. Dél után a BUX enyhe pluszban, a nagypapírok fele emelkedett, a másik fele enyhén esik.
Herman Bernadett, 2020. október 26. hétfő, 13:48
Fotó: Getty Images

Hétfőn koradélutánra pozitívba fordult a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) indexe, a BUX, a mutató enyhe, 0,26 százalékos pluszban állt fél 2 körül.

A nagypapírok közül az OTP és a Richter árfolyama emelkedett, a Mol és a Magyar Telekom enyhe mínuszban áll. A forgalom alig közepes, kora délutánra nem érte el a 4,5 milliárd forintot.

A nap egyik vesztese a 4iG, amely 2,5 százalékos mínuszban áll, a társasággal kapcsolatos friss hír, hogy vezetőcserékre készül a november 25-ére összehívott közgyűlésén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK