A magyar piac ma könnyen beleszaladhat egy pofonba - fogalmazott Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. A legrosszabbul a Mol kezd kinézni, a tegnapi 19750-es záróárral komoly letörési esély van az olajpapírban, ráadásul az olaj is esik a rossz hangulatban.

Az OTP-nél az 5231-es korábbi mélypont látszik elérhetőnek, akár már a mai napon.

A Richternél és a Magyar Telekomnál nem olyan borús a kép, a Telekom ráadásul olyan sokat esett az elmúlt hetekben, hogy akár már vétellel is lehet próbálkozni 530 körül - vélekedett az üzletkötő.

A forintpiacon is gyengüléssel indul a nap 269 körül jár az euró. A 271,50 és a 273 forint az a két euróárfolyam, ami elérhető lehet amennyiben a félelem napközben erősödik.

Ha lesz is megoldás Amerikában, akkor az valószínűleg csak hétvégén, így a mai napot még a bizonytalanság jellemezheti.

Délután fél háromtól amerikai adatdömping jön, és bár most nem erre figyel a piac, egy a várakozásoktól jelentősebben eltérő számnak azért lehet hatása az árfolyamokra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!