Budapest szembe megy Európával

Eséssel indult a nap a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX a nyitást követő órában 0,1 százalékkal állt a szerdai zárószintje alatt, 40 151 ponton.
Szabó Zsuzsanna, 2019. szeptember 12. csütörtök, 10:13
Fotó: Getty Images

A vezető részvények közül csak a Magyar Telekom állt enyhe pluszban, a telekommunikációs részvények 0,2 százalékkal értek többet csütörtök délelőtt a szerda esti záróértéknél, a részvényekért 422,5 forintot adtak.

Az OTP, a Mol és a Richter is enyhe mínuszban állt. Az OTP 0,2 százalékos esést követően 12 660 forintnál járt.

A Mol részvényei 0,1 százalékos gyengülés után 2906 forintot értek.

A Richter 0,4 százalékot esett, a papírok 4820 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK