Budapest délnek tart

A reggeli bizonytalankodás után lejtőre került a BUX.
NAPI Online, 2008. május 23. péntek, 10:21
Fotó:

A BÉT indexe a pluszos startot követő ingadozás után áttért a piros tartományba, és közel másfél órával a nyitás után 0,3 százalékos veszteséggel 22 685 pontnál járt.

A Mol a korábbi erősödés után 23 000 forinton stagnált, a Richter 0,4 százalékos süllyedésbe váltva 33 835-ön cserélt gazdát, az OTP 1,0 százalékkal 7055 forintra apadt, miközben a Telekom 0,5 százalékkal 794 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK