Az irányadó mutató nem sokkal a nyitás után 28 565 ponton állt, ami stagnálást jelent. A vezető részvények közül az OTP 0,2 százalékkal 10 080 forintra, a Richter 1 százalékkal 36 500 forintra drágult, míg a Magyar Telekom 0,1 százalékkal 995 forintra gyengült. A Mol árfolyama közben 1 százalékkal süllyedt. A parkett legjobbjai között van a Rába, árfolyama rövid idő alatt 3,5 százalékkal 1926 forintra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!