Budapest javítani készül

A BUX fél százalékos emelkedést mutatott a kereskedés elején.
NAPI Online, 2008. május 27. kedd, 09:35
Fotó:

A BÉT vezető részvényei mind a züld tartományban mozogtak a keddi kereskedés első húsz percét követően, köztük is a Mol jegyzése ugrott meg a legnagyobb mértékben.

Az energiaipari társaság papírjainak jegyzése 0,9 százalékkal a tegnapi zárőérték felett járt a börze nyitását követő első fél órában; a Mol részvényekért 22 500 forintot kellett adni. Jól teljesít az OTP is a maga 6880 forintos egységárával, amely 0,8 százalékkal magasabb mint tegnap záráskor volt.

A Magyar Telekom gyarapodása némiképp szerényebb volt társainál, ami nem meglepő a közgyűlést kísérő hírek következtében; a távközlési cég részvényei 0,1 százalékos emelkedést mutatnak, 797 forintos részvény-árfolyam mellett.

A Richter 0,6 százalékos emelkedés után 34 000 forint állt, az Egis papírjaiért nem tolonganak a befektetők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK