Budapest marad a többletnél - száguld az FHB

A banki papírok jól teljesítenek.
NAPI Online, 2008. március 21. péntek, 14:44
Fotó:

A BÉT fél három körül még mindig pozitív tartományban állt, igaz szinte semmilyen más piac nincs nyitva, amely elronthatná a befektetők kedvét. A BUX 21 444 ponton állt, ami 1,1 százalékos emelkedésnek felel meg. A Raiffeisen által vételre felminősített Mol 20 200, az MTelekom 810, az OTP 6875, míg Richter 24 700 forinton állt, ami 1 százalék körüli százalékos emelkedésnek felelt meg. A nap nyertese az FHB, amely 6,7 százalékos ugrást mutatott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK