Budapest mínusszal rajtolt

Veszteséggel kezdte a napot a BÉT indexe: nyitás után röviddel a BUX 0,6 százalékos mínusszal 21 976 ponton járt, azaz némileg magasabban, mint az első percben.
NAPI Online, 2006. augusztus 24. csütörtök, 09:07
Fotó:

A Mol 1,2 százalékkal 22 000 forintra esett, a Telekom és a Richter stagnált, az OTP 0,9 százalékkal 6310 forintra csúszott vissza.

A tegnapi sztár, a Démász részvényeivel ma nem kereskednek, a forgalom várhatóan csak a jövő héten indul újra. A Graphisoft 11 százalékos ugrással 1377 forinton forgott a tőzsdenap első perceiben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK