Nem indul túl jól a nap a Budapesti Értéktőzsdén, hiszen 25 perccel a kereskedés megnyitása után 0,2 százalékos mínuszt regisztrálhatott a piac. Az OTP ekkor 0,3, a Magyar Telekom 0,4 százalékos mínuszban állt, a Mol 0,3, a Richter pedig 0,1 százalékos plusznak örülhetett.

Amerikai adatokra várnak az európai tőzsdék, így a nyitás után még leginkább az irányt keresték: a londoni FTSE-100 és a párizsi CAC-40 stagnált, a frankfurti DAX pedig 0,1 százalékot esett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!