Budapest mínuszt húzhatott szerdára

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a nap végén 0,4 százalékkal maradt az előző napi záróértéke alatt. A részvénypiac forgalma 12,4 milliárd forint volt.
Napi.hu, 2014. május 28. szerda, 18:48
Fotó: Reuters

A vezető részvények vegyes teljesítményt mutattak: a Mol és a Magyar Telekom esett, míg az OTP és a Richter erősödött. A Mol 1,9 százalékkal 12 950 forintra csökkent, 2,5 milliárd forintos forgalomban, a Magyar Telekom pedig 1,3 százalékos esés után 317 forinton zárt 757 millió forintos forgalomban.

Ezzel szemben az OTP részvények 0,6 százalékos erősödést követően 4760 forintra drágultak 6,9 milliárd forintos forgalmú nap után, míg a Richter 0,2 százalékkal 4215 forintra drágult 2,2 milliárdos forgalom után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK