Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A budapesti börze irányadó mutatója a nyitás után 0,6 százalékos mínuszba került, majd egy átmeneti emelkedés próbálkozást követően fél kettő tájban 0,7 százalékos veszteséggel 23 293 ponton járt. A vezető papírok közül a Mol és a Magyar Telekom gyengélkedése szembetűnő, az olajpapír 1 százalékkal 21 600 forintra, a távközlési részvény pedig 1,1 százalékkal 984 forintra esett. Az OTP árfolyama lejjebb került, 0,6 százalékot veszített értékéből, így 7521 forinton jegyezték, a Richter-papírok pedig 42 800 forintért cseréltek gazdát, ami 0,1 százalékkal maradt el a csütörtöki zárószinttől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!