Budapest szembe ment Európával

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX, 0,6 százalékkal 18 670 pontra emelkedett kedden 8 milliárd forintos forgalomban.
Napi.hu, 2014. szeptember 9. kedd, 18:34
Fotó: Reuters

Budapest a nemzetközi piacokon uralkodó negatív hangulat ellenére tudott pluszban zárni. A vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

A Mol 0,8 százalékkal 12 055 forintra gyengült 1,1 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények 1,3 százalékkal 4440 forintra drágultak 4,9 milliárd forintos forgalom mellett. A Magyar Telekom 0,5 százalékkal 382 forintra emelkedett a nap végére, forgalma 181 millió forint volt. A Richter 1,3 százalékos erősödést követően 4120 forintra drágult 1,6 milliárd forintos forgalmat követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK