Budapest újra zuhan, szakad az OTP

Komoly mínusszal kezdett hétfőn a BUX.
NAPI Online, 2008. március 17. hétfő, 09:22
Fotó:

A Bear Stearns majdnem bedőlését, a Fed beavatkozását, a ázsiai piacok és a tengerentúli börzék teljesítményét látva borítékolható volt, hogy eséssel rajtol hétfőn a BUX.

A BÉT indexe röviddel nyitás után 2,5 százalékos veszteséggel 21 089 ponton állt, főként amiatt, hogy az OTP 4,8 százalékkal 6378 forintra zuhant. A Mol 2,7 százalékkal 20 230 forintra hanyatlott, miközben a Telekom 0,6 százalékkal 801, a Richter 0,3 százalékkal 35 500 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK