Az Európai Tőzsdeszövetség (FESE) 2001. május 4-én Budapesten tartja legközelebbi Working Committee ülését. A bizottság tagjai elsősorban az EU tagországok, valamint néhány más európai ország tőzsdéjének első számú vezetői. A Working Committee célja, hogy a tőzsdék egyeztessék nézeteiket az európai tőkepiacok fejlődésével és az európai szabályozás fejlesztésével kapcsolatosan.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!