Emelkedésnek indultak a vezető részvények árfolyamai a Budapesti Értéktőzsdén, negyed tizenegykor a vezető mutató a BUX már 0,9 százalékkal erősödött előző napi záróértékéhez képest és 17 433 ponton járt. A piacot a Mol részvények viszik a hátukon, az olajipari társaság papírjai 1,8 százalékkal drágultak, 16 770 forintra, de emelkedik az OTP is, 0,7 százalékkal, 3525 forintra. Hasonló mértékben drágult a Magyar Telekom, 448 forintra kúszott fel a részvény jegyzése, a Richter fél százalékkal kerül többe, 37 270 forint.

Az Egis 14 620 forinton stagnál. A forgalom eközben elképeszően alacsony, egyelőre nem ért el az egymilliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!