A fapadosok közt is fapadosnak számító óriás megjelenése Budapesten azért meglepetés, mert a cég főleg a "másodlagos" reptereken van jelen, Ferihegy viszont a drágább, elsődleges légibázisok közé tartozik, még akkor is, ha a diszkont légitársaságok külön utasforgalmi épületet (1-es terminál) használhatnak. A repteret üzemeltető Budapest Airport (BA) egyébként áprilisban az egy évvel korábbinál 4,6 százalékkal több, 704 193 utast szolgált ki, az elmúlt egy évben pedig 8,340 millióra nőtt Ferihegy utasforgalma, ami éves szinten 3,2 százalékos növekedést jelent.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!