Péntek reggel fél 8-kor az euróért 350,52 forintot kértek a devizapiacon, ez mindössze közel 10 fillérrel magasabb a csütörtök esti szintnél.

A dollár és a svájci frank árfolyama viszont 1-1 forinttal csökkent, így előbbit 323,25 forinton, utóbbit 332,48 forinton jegyezték.

A forint a hét eleje óta az euróval szemben 0,9 százalékkal erősödött, a dollárral szemben 0,4 százalékkal gyengült, a svájci frankkal szemben pedig 0,8 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!