Többet ér egy forint

Alig változott a forint árfolyama péntek reggelre. A hét elejéhez képest viszont közel 1 százalékkal erősödött az euróval szemben.
Csernátony Csaba, 2020. május 8. péntek, 08:06
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Péntek reggel fél 8-kor az euróért 350,52 forintot kértek a devizapiacon, ez mindössze közel 10 fillérrel magasabb a csütörtök esti szintnél.

A dollár és a svájci frank árfolyama viszont 1-1 forinttal csökkent, így előbbit 323,25 forinton, utóbbit 332,48 forinton jegyezték.

A forint a hét eleje óta az euróval szemben 0,9 százalékkal erősödött, a dollárral szemben 0,4 százalékkal gyengült, a svájci frankkal szemben pedig 0,8 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.05.08 18:06

Többet ér ma egy forint, mint holnap egy túzok.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Ballada, 2020.05.08 18:01

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html