Bush előretört - emelkednek a futures indexek

George W. Bush előretörése nyomán erősödnek a határidős tengerentúli részvényindexek.
Ádám Viktor, 2004. november 3. szerda, 03:34
Fotó:

Az egyesült államokbeli határidős részvényindexek emelkedésbe váltottak, az elnökválasztási részeredmények ugyanis a börzék által inkább favorizált George W. Bush előnyét mutatják. (Az exit pollok a választásokon döntőnek tekintett államokban még Kerry fölényét mutatták, s ez meg is látszott a Dow Jones ipari átlag hétfői záróértékén. Korábban elemzők eltérően vélekedtek arról, mi is várható a börzéken az elnökválasztás után.) Közép-európai idő szerint fél négykor a Dow és az S&P-500 Futures 0,3, a Nasdaq Composite Futures pedig 0,5 százalék körüli pluszban volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK