A blue chipek közül az utóbbi napokban igen jól teljesító Mol és az OTP erőteljes negatív korrekciót produkált, az előbbi 75, az utóbbi 77 forintos hátrányt halmozott fel. Gyengült a Matáv is, 4 forinttal, a Richter ugyanakkor 150 forinttal hízott, szemben az Egis 85 forintos apadásával. A Danubius és a Brau megugrott, az árampapírok közül pedig csak a Démász erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!